Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslový krém se sněhem

Recept na ne úplně obvyklý krém z bílků, cukru a másla. Lehounká nadýchaná hmota, která vznikne připravením krému, se dá výborně použít na dozdobení sladkých moučníků, muffinů a cupcakes i dortu. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 25 min

65 min (40 min příprava + 25 min tepelná úprava)

14. 12. 2016 15:15

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 471 kJ / 830 kcal
Bílkoviny3,86 g
Tuky65,63 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 468 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy55,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

14. 12. 2016 18:34

hosta: Mne taky ne (az na ty nohy), ale vysvetluj tem chlapum, ze jsou pomyleni..

Tak ja si samozrejme ukladam, tohle bych mohla zvladnout.
Ale mozna by bylo bezpecnejsi, kdybys mi ten dort na 17. 1. upekla, at to nezvojtim a vzteky, jako spravnej cholerik, nerozflakam monitor.

hosta hosta

14. 12. 2016 18:25

chocolate: ty jsi číslo:-D Mně se např. Karolina Kůrková nelíbí ani zbla:-D
Miládko - vydrží asi jako všechny máslové krémy, v lednici (či v chladu) je úplně tvrdý, pokud už smazuješ máslovými krémy, tak může být klidně na řadě:-)

chocolate chocolate

14. 12. 2016 18:21

hosta: Nesmis se porovnavat s Ivanou:-D.
Kdybych se porovnavala s Karolinou Kurkovou, tak si jdu koupit hidzab.

mika59 mika59

14. 12. 2016 18:21

Moc se mi to líbí, jen jakou to má trvanlivost.. myslím, jestli zůstane takhle pevný více dnů?;-):-)

hosta hosta

14. 12. 2016 18:16

chocolate: Jo, na tom trvám, dorty vůbec nejsou můj teacup:-D

chocolate chocolate

14. 12. 2016 18:14

Jitka a kopyto???
To dava tomu slovu novy, a rozhodne ne pejorativni, rozmer.

hosta hosta

14. 12. 2016 18:13

Moje parketa to taky není, ale tohle je tak primitivní, že i takové kopyto jako já to zvládlo:-D Je dobrý, pevný, přitom trochu odlehčený. Na smazování cukroví nebo i na dort ideál;-)

zizala zizala (moderátorka)

14. 12. 2016 18:06

Uloženo. Krémy už moc často nedělám, ale určitě se někdy hodí :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: máslovo bílkový krém bílkový máslový krém krém z bílků a másla máslový krém z bílků máslový krém s bílky bilkovy krem s maslem bilkovomaslovy krem krém do makronek bílkový krém do cukroví maslovy krem s bilkem máslový krém na zdobení dortů bílkový krém na dort bílkový krém máslovobílkový krém bilkovy krem na dorty máslovo bílkový krém recept bílkový krém na zdobení lehky maslovy krém krem z bilku krém z másla a bílku

Suroviny: bílek, cukr písek, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Máslový krém se sněhem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jW0z