Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 821 kJ / 4 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,11 g |
Tuky | 242,30 g |
Vláknina | 52,50 g |
Cholesterol | 631 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 561,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience na těsto (měkké máslo) smícháme v misce a vypracujeme tuhé těsto.
Krok 2: Z těsta lžičkou vykrajujeme malé noky, které vaříme v hrnci s mírně osolenou vodou. Jakmile noky vyplavou, vyjmeme je z vody a dáme do větší misky.
Krok 3: Noky pokapeme rozpuštěným máslem, přimícháme povidla a cukr s mákem.
Zveřejněno 20. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ušubraný regiment
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgAq
Moje poznámka
Ušubraný regiment
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgAq
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíčky s mákem a dušenými meruňkami
Přidáno před 1 hodinou
Gnocchi s cuketou a špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Salát s opečeným kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
Přidáno před 10 hodinami
Rybízová marmeláda s Gelfixem
Přidáno před 10 hodinami
Žampiony plněné sýrovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový špenát s volským okem
cherst před 14 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Jirina kucavova před 37 minutami
Palačinky ze zakysané smetany
Masulka1967 před 1 hodinou
Žampionová omáčka rychlá
Stanas před 10 hodinami
Citronová babeta
Dantes30 před 15 hodinami
Bramboračka
Yrian před 16 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 17 hodinami
Karbanátky
Bomber před 18 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 18 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 19 hodinami
Tématické fráze:
dochuceni mletého maku,
mák dochuceni,
noky s povidlím a máslem,
dochucení máku
Suroviny:
vejce,
mléko,
máslo,
mouka hrubá,
cukr moučkový,
sůl,
mák mletý,
cukr moučkový,
povidla švestková,
máslo
Komentáře (3)