Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené jehněčí s bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

18. 3. 2017 16:34

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 707 kJ / 886 kcal
Bílkoviny12,45 g
Tuky42,46 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy106,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento recept Печено јагне со компири pochází z Makedonie.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí s bramborem pečené jehněčí s bramborem jehneci s bramborami jehněčí kýta s bramborem zapečené jehněčí s bramborami a rajčaty pecene jehneci jehneči s s bramborem jehněčí na bramborách jehněčí kýta pečená s bramborem pečené jehneci maso s bramborem jehneci top recept jehněčí krkovice s brambory jehneci z bramborem pečené skopové maso s s bramborem pečené jehněčí plátky jehneci pecene a brambory jehněčí z bramborami jehněči kyta na opekani pečené jehněčí maso recepty plátky jehněčí kýty

Suroviny: kýta jehněčí, koření oregáno sušené, olej olivový, šťáva citronová, brambory, protlak rajčatový, voda, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pečené jehněčí s bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LmEg