Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarní kopřivový špenát

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 2. 2011 15:21

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ALENA FROUZOVA

19. 2. 2011 23:28

Tak letos také zkusím,zatím jsem kopřivy dávala jen do nádivky .Na zahradě je nemám jen co leze od sousedů;-).Vyrazím do přírody.:-p

Irrena Irrena

6. 2. 2011 15:48

Dělávám také, jen co porostou kopřivy:yes:Samozřejmě bez jíšky;-)

Nadja Nadja

6. 2. 2011 15:40

:yes:+3.:yes: :-p Dělám každoročně na jaře, je bezva a zamrazit se dá i kopřivový protlak, když se spařené kopřivy rozmixují před přidáním přísad.

monikaK

6. 2. 2011 15:30

Léta letoucí se chystám udělat si tento špenát.Kopřiv kolem roste dost,tak snad letos.....:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kopřivový špenát čím zahustit špenát jak zamrazit špenát špenát z kopřiv recept jak zahustit špenát jak spařit kopřivy jak zamrazit kopřivy kopřivový špenát recept špenát z kopřiv spenat z jarnich kopriv špenát recept recept kopřivový špenát spaření špenátu jarní špenát jak se má zamrazit špenat jíška do špenátu koprivovi spenat mail dlu.sk loc:cz jak zamrazit kopřivu zamrazit špenát

Suroviny: kopřivy, vejce, česnek, sůl, smetana, jíška

TopRecepty.cz

Jarní kopřivový špenát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M9k1