Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
Tuky | 41,85 g |
Vláknina | 29,03 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 70,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
Moje poznámka
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
Nejnovější recepty
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
Přidáno před 10 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno 5. 10. 2025 21:43:45
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno 5. 10. 2025 17:40:47
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno 5. 10. 2025 17:23:22
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno 5. 10. 2025 17:06:52
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 2 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 3 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 5 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 6 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 6 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 6 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 6 hodinami
Rychlá buchta s povidly
rubihorn před 7 hodinami
Pomazánka z uzeného sýra a žervé
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
jelení kýta na víně,
jelení kýta recepty,
jelen na víně,
jelení kýta,
jelení maso na víně,
jeleni kyta recept,
jeleni na vině,
jelení kýta na červeném víně,
jelení maso kýta recepty,
recept na jelení kýtu,
jeleni kyta na zelenině,
jeleni maso na červeném víně,
jelení kostky na víně,
jelení maso kýta recept,
jelenní kýta,
jelen na cervenem vine omacka,
recepty z jelení kýty,
jelen na vine recept,
recepty na jeleni na víně,
příprava jelení kyty
Suroviny:
cibule,
olej,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
kýta jelení,
sůl,
protlak rajčatový,
cukr,
koření nové koření,
pepř,
česnek,
mouka hladká,
víno červené suché,
tymián,
bobkový list,
voda,
Komentáře (1)