Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 046 kJ / 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,51 g |
| Tuky | 24,15 g |
| Vláknina | 1,05 g |
| Cholesterol | 551 mg |
| Sodík | 721 mg |
| Sůl | 1,73 g |
| Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v křupavém zeleninovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vV8
Moje poznámka
Květák v křupavém zeleninovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vV8
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 17 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 18 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 19 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 11 minutami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Darwin před 2 hodinami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 2 hodinami
Klobásníky
Krista56 před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 4 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 4 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 4 hodinami
Tématické fráze:
kvetak recepty,
recepty z květáku,
křupavý květák z trouby,
květák v těstíčku,
křupavý květák,
květák v těstíčku v troubě,
květák recept,
zeleninové recepty,
křupavé těstíčko,
recepty kvetak,
květak v recepty,
křupavé ruzicky,
květak v těsticku do trouby,
květák v pivním cestíčku,
recepty květák recepty,
zeleninové těstíčko,
obaleny kvetak z trouby,
zapečený květák v těstíčku,
recepty na květak,
krupavy smazeny kvetak
Suroviny:
květák,
vejce,
mléko,
sýr strouhaný,
mrkev,
celer,
mouka hladká,
kypřící prášek,
libeček,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (11)