Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 499 kJ / 2 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,63 g |
Tuky | 52,13 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 430,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: 180 ml vody a 180 g hladké mouky z celkového daného množství a 2 g droždí rozmícháme do hladka a necháme kvasit v teple místnosti asi 12 hodin.
Krok 2: Ráno smícháme se zbylými surovinami a vypracujeme příjemné těsto. Necháme vykynout (asi 40-50 min), pak propracujeme, rozdělíme na díly a z každého umotáme bagetu.
Krok 3: Bagetky necháme vykynout na plechu, potřeme vejcem, nůžkami do každé uděláme několik malých dvojitých zástřihů do kříže a do každé dírky hluboko vtlačíme okapanou olivu. Pečeme ve vyhřáté troubě (200°C/20-25 min)
Zveřejněno 5. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s olivovými poupaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDZN
Moje poznámka
Bagety s olivovými poupaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDZN
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 9 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 21 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Holandský řízek
Kristina1 před 42 sekundami
Srdíčka na smetaně
brtna před 3 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 3 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 4 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 4 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 5 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 5 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 7 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 9 hodinami
Suroviny:
voda,
olej olivový,
sůl,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (2)