Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 499 kJ / 2 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,63 g |
Tuky | 52,13 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 430,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: 180 ml vody a 180 g hladké mouky z celkového daného množství a 2 g droždí rozmícháme do hladka a necháme kvasit v teple místnosti asi 12 hodin.
Krok 2: Ráno smícháme se zbylými surovinami a vypracujeme příjemné těsto. Necháme vykynout (asi 40-50 min), pak propracujeme, rozdělíme na díly a z každého umotáme bagetu.
Krok 3: Bagetky necháme vykynout na plechu, potřeme vejcem, nůžkami do každé uděláme několik malých dvojitých zástřihů do kříže a do každé dírky hluboko vtlačíme okapanou olivu. Pečeme ve vyhřáté troubě (200°C/20-25 min)
Zveřejněno 5. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s olivovými poupaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDZN
Moje poznámka
Bagety s olivovými poupaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDZN
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 8 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 10 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 10 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 12 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 12 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 13 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 14 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Suroviny:
voda,
olej olivový,
sůl,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (2)