Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 499 kJ / 2 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,63 g |
Tuky | 52,13 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 430,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: 180 ml vody a 180 g hladké mouky z celkového daného množství a 2 g droždí rozmícháme do hladka a necháme kvasit v teple místnosti asi 12 hodin.
Krok 2: Ráno smícháme se zbylými surovinami a vypracujeme příjemné těsto. Necháme vykynout (asi 40-50 min), pak propracujeme, rozdělíme na díly a z každého umotáme bagetu.
Krok 3: Bagetky necháme vykynout na plechu, potřeme vejcem, nůžkami do každé uděláme několik malých dvojitých zástřihů do kříže a do každé dírky hluboko vtlačíme okapanou olivu. Pečeme ve vyhřáté troubě (200°C/20-25 min)
Zveřejněno 5. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s olivovými poupaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDZN
Moje poznámka
Bagety s olivovými poupaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDZN
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 4 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Suroviny:
voda,
olej olivový,
sůl,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (2)