"Holanďan" s houbami
Oblíbený holandský mletý řízek prostoupený sýrem můžete posunout v labužnické řadě ještě o stupínek výš. Vylepší ho porce drobně posekaných hub. Tuto variantu „ Holanďana” si zamilujete, zvlášť když ji na talířích doplníte hedvábnou bramborovou kaší.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 776 kJ / 1 859 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,75 g |
Tuky | 152,60 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 18,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Holanďan" s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gq43
Moje poznámka
"Holanďan" s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gq43
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 29 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Tématické fráze:
houby recepty,
houbové recepty,
houby recept,
recepty s houbami,
houby-recepty,
houby v receptech,
recepty houby,
holandan recept,
holandané,
holandan,
top recepty s houbami
Suroviny:
bůček,
smetana na vaření,
sýr strouhaný,
houby,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (6)