Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 559 kJ / 5 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,72 g |
Tuky | 286,74 g |
Vláknina | 33,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 567,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččina olejová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QxzL
Moje poznámka
Babiččina olejová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QxzL
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 20 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 20 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 9 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 9 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 10 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 11 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 11 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 12 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 13 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 14 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 14 hodinami
Tématické fráze:
olejová bábovka jako od babičky,
olejová bábovka,
bábovka jako od babičky,
nadýchaná olejová bábovka,
babiccina bábovka,
olejova babovka recept,
olejová bábovka od babicky,
olejová nadýchana bábovka,
vetsi olejova bábovka recept,
olejová babovka jak od babičky,
babička olejova,
babička z oleje,
olejová bábovka od od babičky,
olejová babičky,
dvoubarevná bábovka zebra,
olejová bábovka podle babičky,
babovka,
babiččiny recepty,
babicina olejová bábovka,
olejová bábovka nadýchaná
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
vejce,
cukr písek,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
mléko,
kakao,
sádlo,
mouka hrubá
Komentáře (9)
Pruhy? Tak, jako klasické mramorování, jen po troškách, ne najednou. Pokaždé naliju po celém obvodu bábovky trochu těsta světlého, pak na něj kruh těsta tmavého, na něj opět světlé - a vždy se snažím tekoucím pramínkem "jet" středem předešlého pruhu. Několikrát to prostřídám, až vznkne tohle mramorování