Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 559 kJ / 5 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,72 g |
Tuky | 286,74 g |
Vláknina | 33,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 567,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččina olejová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QxzL
Moje poznámka
Babiččina olejová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QxzL
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 6 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 6 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 7 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 7 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 7 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 10 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 11 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 11 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 11 hodinami
Tématické fráze:
olejová bábovka jako od babičky,
olejová bábovka,
bábovka jako od babičky,
nadýchaná olejová bábovka,
babiccina bábovka,
olejova babovka recept,
olejová bábovka od babicky,
olejová nadýchana bábovka,
vetsi olejova bábovka recept,
olejová babovka jak od babičky,
babička olejova,
babička z oleje,
olejová bábovka od od babičky,
olejová babičky,
dvoubarevná bábovka zebra,
olejová bábovka podle babičky,
babovka,
babiččiny recepty,
babicina olejová bábovka,
olejová bábovka nadýchaná
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
vejce,
cukr písek,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
mléko,
kakao,
sádlo,
mouka hrubá
Komentáře (9)
Pruhy? Tak, jako klasické mramorování, jen po troškách, ne najednou. Pokaždé naliju po celém obvodu bábovky trochu těsta světlého, pak na něj kruh těsta tmavého, na něj opět světlé - a vždy se snažím tekoucím pramínkem "jet" středem předešlého pruhu. Několikrát to prostřídám, až vznkne tohle mramorování