Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 686 kJ / 1 837 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,88 g |
| Tuky | 83,27 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 6,54 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 228,15 g |
Postup přípravy
smícháme tatarku, hořčici, pivo, škrob, přidáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, po lžičce papriky, kmínu, pepře a soli a nakonec sekanou petrželku. Krok 2: Rybu naporcujeme na menší kousky, je lépe, stáhneme-li kůži a porce rybky naložíme do marinády. Necháme odležet v chladu nejméně přes noc, ale lepší je vydržet dva dny.
Polohrubou mouku smícháme s grilovacím kořením, marinované kousky ryby obalujeme v mouce a smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.
Zveřejněno 7. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí kousky v lahodné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1oyR
Moje poznámka
Rybí kousky v lahodné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1oyR
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 10 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 11 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 12 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 5 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 6 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 8 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 8 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 8 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 8 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 9 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 9 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
rybí kousky,
marináda na amura,
amur v marinádě,
rybí kousky recept,
rybí filé naložené v tatarské omáčce,
amur marináda,
rybí kousky na česneku,
ryba kousky recept,
kapr recepty v marinade ztatarky,
kapr marinovaný v tatarce, hořčici, pivu,
marinovane ryby s fazolemi,
rybí kousky v marinádě,
recept rybí kousky,
amur v horcici recepty,
amur na hořčici,
rybí teriyaki
Suroviny:
kapr,
tatarská omáčka,
hořčice plnotučná,
pivo světlé,
škrob bramborový,
česnek,
šťáva citronová,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
pepř,
sůl,
petrželka,
mouka polohrubá,
koření grilovací,
olej
Komentáře (11)
Před smažením marinuji kapříka také většinou 2 dny a vždy jsme chuťově poznali,že je to kapr