Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí kousky v lahodné marinádě

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 10. 2017 17:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 686 kJ / 1 837 kcal
Bílkoviny30,88 g
Tuky83,27 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 6,54 g
Sůl16,00 g
Sacharidy228,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarinka007

24. 2. 2018 15:49

Dneska jsem uvařila a kapřík byl vynikající<3:-*:-D

Angel 666 Angel 666

13. 10. 2017 23:53

Anna Kocikova: ;-):-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 10. 2017 19:06

Recept se mi líbí<3V této zajímavé marinádě musel být moc dobrý:yes:;-)
Před smažením marinuji kapříka také většinou 2 dny a vždy jsme chuťově poznali,že je to kapr:-D

Angel 666 Angel 666

8. 10. 2017 09:22

casino: tak zaručuju, že po dvou dnech to pořád poznáte a ještě si pochutnáte....

casino casino

7. 10. 2017 21:57

No, já mám rád když poznám co jím...

Angel 666 Angel 666

7. 10. 2017 21:02

Jana Remkova, jemmy: :-):-K:-K

Angel 666 Angel 666

7. 10. 2017 21:01

Simona Skolakova: je to fakt o hodně lepší po dvou dnech ;-)

jemmy

7. 10. 2017 19:37

<3<3Zase mnamozni kaprik,asi zacnu chodit na ryby:-8:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 10. 2017 19:04

<3:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 10. 2017 18:18

Pěkný receptík,ale kdo má vydržet dva dny čekat:-Dvím,že když se chce dobrotu,tak se počkat musí.Jo nadarmo se neříká kdo si počká,ten se dočká;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí kousky marináda na amura amur v marinádě rybí kousky recept rybí filé naložené v tatarské omáčce amur marináda rybí kousky na česneku ryba kousky recept kapr recepty v marinade ztatarky kapr marinovaný v tatarce, hořčici, pivu marinovane ryby s fazolemi rybí kousky v marinádě recept rybí kousky amur v horcici recepty amur na hořčici rybí teriyaki

Suroviny: kapr, tatarská omáčka, hořčice plnotučná, pivo světlé, škrob bramborový, česnek, šťáva citronová, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř, sůl, petrželka, mouka polohrubá, koření grilovací, olej

TopRecepty.cz

Rybí kousky v lahodné marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1oyR