Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jitrnice se slabou krustou z mouky, bylinek a uzené papriky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 10. 2017 12:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie205 kJ / 49 kcal
Bílkoviny1,51 g
Tuky2,03 g
Vláknina1,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zkusila jsem jitrnice upéci v troubě na malém plechu, protože mi na pánvi pokaždé praskly. Proto jsem je zkusila poprášit směsí a zakrýt alobalem a pomalu péci . Tak je budu asi dělat pokaždé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

26. 10. 2017 18:13

Jitrnici + jelito peču v remosce, pár vpichů párátkem a pokryté plátky podbradku:yes:
No, občas to některé střívko nevydrží...:-//
Fintu s moukou neznám:-O Pokud nezapomenu a nebudu mít okno, tak to zkusím v So kdy mám v kuchyni okno:-D

Lenunka

26. 10. 2017 17:52

já peču v troubě pod alobalem a neprasknou, i bez obalení...děláme domácí, takže zamrazujeme a tohle je jediný způsob, kdy neprasknou když je vyndáme z mrazáku, vymažu pekáček sádlem a přiklopím alobalem...:-):-K

JanaDorazinova

26. 10. 2017 16:19

Drobek: Já ji zas před použitím dám tak na 1/2 hodiny do teplé vody, aby jsem ji na olej nedávala přímo z lednice. Někdy to pomůže a nepraskne :-)

Drobek

26. 10. 2017 09:27

Já to neznal a bojuju s praskáním jitrnic. Díky.:yes: :-K

Sudet

25. 10. 2017 16:55

Obalování jitrnic v mouce před pečením je stará záležitost, i moje babička to tak dělala. Mě takhle obalené nepraskají ani na pánvičce:yes:

cathleen

25. 10. 2017 12:31

Co si mám představit pod "nadrcenou pažitkou"? Drtíš ji v hmoždíři:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jitrnice v troubě jitrnice na pánvi jak péci jitrnice jitrnice křupavá jitrnice jitrnice na plechu jak upéci jitrnici křupavé jelito recept křupavé jitrnice křupavá jelita pečení jitrnic na pánvičce jitrnice v troubě nepraskne jitrnice aby nepraskaly aby jitrnice nepraskaly recept na jitrnici se zelím pečená křupavá jelita a jitrnice v troubě obalovana jitrnice jitrnice v remosce obalená jitrnice jitrnice podavani

Suroviny: jitrnice, mouka hladká, pažitka, paprika sušená uzená, voda

TopRecepty.cz

Jitrnice se slabou krustou z mouky, bylinek a uzené papriky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZK2v