Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 513 kJ / 2 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,46 g |
Tuky | 139,55 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 211,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčka s kandovaným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rEk
Moje poznámka
Srdíčka s kandovaným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rEk
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 7 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 7 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 6 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 6 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 6 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 6 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 7 hodinami
Jablkový perník
collins před 8 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 10 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 12 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kandovaného ovoce,
zázvorová srdíčka,
srdicka s kandovanym zazvorem,
susenky s kandovanym ovocem,
pečeme s kandovaným ovocem,
recept z s kandovaným ovocem,
kandizované ovoce,
pečení s kandovanym ovocem,
linecké řezy s kandovaným ovocem a medem,
zázvorová srdíčka recept
Suroviny:
mouka hladká,
tuk,
ořechy mleté,
cukr moučkový,
skořice,
žloutek,
prášek do pečiva,
ovoce kandované
Komentáře (3)
Ze zvědavosti vyzkouším z poloviční dávky - nedovedu si totiž vůbec představit, jak to při uvedeném poměru mouky k ostatnímu bude fungovat...