Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 513 kJ / 2 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,46 g |
Tuky | 139,55 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 211,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčka s kandovaným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rEk
Moje poznámka
Srdíčka s kandovaným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rEk
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 3 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 1 hodinou
Královská cukeťačka
trdlo před 1 hodinou
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 1 hodinou
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 1 hodinou
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 1 hodinou
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 2 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 2 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kandovaného ovoce,
zázvorová srdíčka,
srdicka s kandovanym zazvorem,
susenky s kandovanym ovocem,
pečeme s kandovaným ovocem,
recept z s kandovaným ovocem,
kandizované ovoce,
pečení s kandovanym ovocem,
linecké řezy s kandovaným ovocem a medem,
zázvorová srdíčka recept
Suroviny:
mouka hladká,
tuk,
ořechy mleté,
cukr moučkový,
skořice,
žloutek,
prášek do pečiva,
ovoce kandované
Komentáře (2)
Ze zvědavosti vyzkouším z poloviční dávky - nedovedu si totiž vůbec představit, jak to při uvedeném poměru mouky k ostatnímu bude fungovat...