Kořeněná vinná klobása

Jiné maso Doba přípravy: 40 minut 0 názorů

Jiné maso Doba přípravy: 40 minut 0 názorů

Suroviny dle počtu strávníků

vinná klobása
hrubá mouka - na obalování
koření: paprika, pepř, drcený kmín, kari...
sušené bylinky: majoránka, petrželka, tymián...
olej

Postup přípravy receptu

  1. Klobásu nakrájíme na kousky cca 20 - 30 cm dlouhé a stočíme je do šneku, ne příliš pevně, aby ve středu zůstala mezera. Šneky sepneme párátkem, aby držely tvar.

  2. Mouku rozdělíme na několik částí (malých) a každou dochutíme jiným druhem koření a bylinek, nebo si do mouky přimícháme takovou kombinaci koření a bylinek, které nám nejvíc chutnají.

  3. Každou klobásu obalíme v některé z ochucených částí mouky a osmažíme z obou stran v rozpáleném oleji dozlatova. Hrubá mouka nám zajistí příjemnou křupavost klobásy.

  4. Podáváme s bramborovou přílohou. Výborné s vařeným bramborem a kyselým zelím nebo s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu Kořeněná vinná klobása

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kari klobása co obsahuje vinna klobasa ochucená vinná klobása vinná klobása vinna klobása recepty vinná klobása na paprice jaké bylinky do klobas vína klobása s na paprice koření na klobásy recept koření do vinných klobás vinná klobása na bilinkách top recepty klobásy a majoránka majoranka do klobás majoránka do klobásy bylinky na vinnou klobásu vinna klobasa v paprice obalování vinné klobásy v mouce vinná klobása mouka paprika obalovane klobasy