Jednoduchý jogurtový dezert zasypaný kvítky šalvěje ananasové
Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 000 kJ / 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 22 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 30,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozmícháme moučkový cukr a směs zelených potravin. Poté zelený cukrový prášek důkladně rozmícháme v jogurtu. Hotovo. Máme jogurtový dezert zajímavé chuti a nezvyklé jemně zelené barvy.
Krok 2: Jogurt podáváme ve skleničce a zasypeme ho kvítky šalvěje ananasové (kvete na konci letní sezóny), příp. využijeme jiné jedlé květy.
Zveřejněno 12. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý jogurtový dezert zasypaný kvítky šalvěje ananasové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YwYp
Moje poznámka
Jednoduchý jogurtový dezert zasypaný kvítky šalvěje ananasové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YwYp
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 23 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 8 minutami
Kuře na zelí
kimlo před 32 minutami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 1 hodinou
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 13 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 14 hodinami
Tématické fráze:
jednoduchy recky dezert,
ananasový květ,
dezerty v zelené barvě,
jednoduchý dezert s ananasem
Suroviny:
jogurt řecký,
cukr třtinový,
šalvěj
Komentáře (5)
ukocouradoma: díky za vysvětlení