Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 967 kJ / 1 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,10 g |
Tuky | 81,48 g |
Vláknina | 1,25 g |
Cholesterol | 933 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 86,74 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dejte vařit nudle.
Krok 2: Na dvou lžících másla osmahněte dohněda nakrájenou cibuli. Vyjměte cibuli z pánve a dejte na stranu do misky.
Krok 3: Do téže pánve dejte zbytek vejce a osmažíte je za stálého míchání. Poté vyjmete.
Krok 4: Do pánve dáte zbývající 2 lžíce másla a přidáte kardamom, šafrán, cukr, a kokos. Krátce osmahnete a přidáte cibuli a vejce. Promícháte a přidáte uvařené a zcezené nudle.
Zveřejněno 31. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omanské sladké nudle (Swayweih)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Nj3
Moje poznámka
Omanské sladké nudle (Swayweih)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Nj3
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 10 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
čínské nudle sladké,
kokos se safranem
Suroviny:
nudle,
ghee,
kokos,
cukr,
vejce,
kardamom mletý,
šafrán
Komentáře (1)