Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 221 kJ / 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,67 g |
| Tuky | 26,41 g |
| Vláknina | 14,91 g |
| Cholesterol | 49 mg |
| Sodík | 311 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 51,93 g |
Postup přípravy
Salát dáme před podáváním alespoň na hodinu vychladit.
Zveřejněno 4. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát s fazolkami a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkkJ
Moje poznámka
Bramborový salát s fazolkami a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkkJ
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 18 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 19 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 20 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 21 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravský kváskový chléb
magdalenka před 14 minutami
Perníčky s dřevěným dekorem II
Moni1703 před 39 minutami
Trubičky
Eva1mamina před 48 minutami
Špenát se smetanou
magdalenka před 50 minutami
Škvarky z trouby
magdalenka před 52 minutami
Tmavé rohlíčky plněné krémem
KikuLina před 1 hodinou
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
jirka1943 před 2 hodinami
Tvarohová štola
brtna před 2 hodinami
Anglické palačinky
Jonáš před 2 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramborový salát s fazolkami,
bramborový salát se sušenými rajčaty,
bramborovy salat s cherry rajčaty,
bramborový salát s fazolí,
bramborový salát se sušenými rajčaty recept,
bramborovy salat s chrestem a hraskem,
bramborový salát s fazolkami a vejci,
bramborový salát se sušenými rajčaty recepty
Suroviny:
brambory,
lusky fazolové mražené,
cibulka jarní,
česnek,
rajče sušené v oleji,
sůl,
pepř,
jogurt bílý,
majonéza
Komentáře (3)