Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kousky s majoránkou a šalvějí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 6. 2018 12:19

Suroviny

Porce: 3-4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Johanka128 Johanka128

22. 6. 2018 11:59

casino: Casino při vaření opravdu nemám čas zjišťovat, jestli bylinky, které se mi zdají k sobě, jsou ze stejné čeledi nebo ne...prostě je dávám podle pocitu nebo podle předchozí zkušenosti...a kdyby to nebylo dobré, tak sem ten recept nedám:-K

Jinak maso taky někdy nechávám na pánvičce zatáhnout, ale rozhodně to není kvůli tomu, aby nepouštělo šťávu, to mě nikdy ani nenapadlo :-D

casino casino

21. 6. 2018 20:16

Vždy zažívám radost:-) když autoři rcp nepodrobují KOUSKY masa předem tepelné tortuře, obvykle navíc s poučením, že aby maso při dušení nepustilo šťávu...
Občas zažívám podiv:-O když autoři používají více než jednu bylinu ze stejné čeledi...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí kousky recept hovězí na šalvěji recept hovězí maso kousky hovezi kousky v troubě recept z hovězích kousků

Suroviny: sádlo, česnek, majoránka, šalvěj, tymián, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí kousky s majoránkou a šalvějí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QpD9