Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 623 kJ / 388 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,04 g |
| Tuky | 23,08 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 458 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 14,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/orGX
Moje poznámka
Mrkvové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/orGX
Nejnovější recepty
Fazole na paprice s uzeninou
Přidáno před 46 minutami
Halušky se slaninou a brynzou
Přidáno před 12 hodinami
Špízy z bůčku
Přidáno před 13 hodinami
Závitek plněný sýrem a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený bramborák s hermelínem a tvarůžky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šumavský závitek
MIKIKE před 1 hodinou
Krůtí prsa zapečená se zeleninou
alca2 před 1 hodinou
Dvojctihodné luxus koláčky
Jitinka před 3 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 9 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 9 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 10 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 11 hodinami
Ginger-Shot
Gurman_HOLUB před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 14 hodinami
Tématické fráze:
mrkvové knedlíky z mikrovlnky,
mrkvovy knedlik,
mrkvové knedlíky,
mrkvový knedlík recept,
mrkvové knedlíky bez mouky,
knedlíky s mrkvi,
knedliky z mrkve a celeru,
hrnkovy knedlik mrkvovy,
dietní knedlík z celeru.mrkve,
mrkvové knedlíky do mikrovlnky,
mrkvo celerovy knedlíky,
mrkvove knedlíky recept,
lc knedlík s mrkví do mikrovlnky,
dietní mrkvový knedlík,
knedlik s mrkev,
knedlíky mrkvovo celerové,
celerovo mrkvový knedlík,
knedlik zvířátka,
mrkvové knedlíky bezlepkové,
recept mrkev sníh
Suroviny:
mrkev,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (7)
Celerové bych si dovedla představit k masu .........