Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 635 kJ / 1 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,88 g |
| Tuky | 42,69 g |
| Vláknina | 38,98 g |
| Cholesterol | 263 mg |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 3,66 g |
| Sacharidy | 36,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí s bylinkovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B042
Moje poznámka
Dušené hovězí s bylinkovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B042
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 21 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 22 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 5 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 6 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 6 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 8 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 11 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí podplečí recepty,
hovězí podplečí recept,
hovězí na bylinkách,
dušené hovězí,
dušené hovězí se zeleninou,
hovězí podplečí s ryzi,
dušené hovězí plátky na bylinky,
dušené hovězí plátky na bylinkové máslo,
hovězí kostky na bylinkách,
hovězí dušené s bylinkami,
recept podpleci,
hovězí podplecí,
pecene hovězí podplečí recepty,
dušené hovězí podplečí recepty
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
celer,
cibule,
celer,
rajče,
špek,
rozmarýn,
tymián,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
vývar
Komentáře (2)