Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 635 kJ / 1 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,88 g |
Tuky | 42,69 g |
Vláknina | 38,98 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,66 g |
Sacharidy | 36,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí s bylinkovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B042
Moje poznámka
Dušené hovězí s bylinkovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B042
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 15 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 20 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
Eva S. před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 2 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 2 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 3 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 3 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 13 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 14 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 15 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí podplečí recepty,
hovězí podplečí recept,
hovězí na bylinkách,
dušené hovězí,
dušené hovězí se zeleninou,
hovězí podplečí s ryzi,
dušené hovězí plátky na bylinky,
dušené hovězí plátky na bylinkové máslo,
hovězí kostky na bylinkách,
hovězí dušené s bylinkami,
recept podpleci,
hovězí podplecí,
pecene hovězí podplečí recepty,
dušené hovězí podplečí recepty
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
celer,
cibule,
celer,
rajče,
špek,
rozmarýn,
tymián,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
vývar
Komentáře (1)