Jednoduchý kapustový nákyp

Suroviny

600 g kapusty
1 cibule
1 rohlík
1 vejce
3 stroužky česneku
1 lžíce hladké mouky
olej
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme narezaný cesnak a necháme rozvoňať.

  2. Vložíme na rezance nakrájaný kel, osolíme, okoreníme, podlejeme 2 lyžicami vody a dusíme 10 minút. Odstavíme a nechámne trocha prechladnúť.

  3. Pridáme vo vode namočený a vyžmýkaný rožok, vajce a múku (Hrašku) a premiešame.

  4. Zmes dáme do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáčika. V rúre zapečieme dozlata (asi 20 minút).

  5. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninou.

Poznámka od kuchařky

Recept je z knihy "2000 receptů české a zahraniční kuchyně".

Komentáře k receptu Jednoduchý kapustový nákyp

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kapustovy nákyp kapusta recepty kapusta recept kapustový nákyp rohlíky