Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 797 kJ / 190 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 0,37 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 38,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci na sádle (oleji) necháme zesklovatět na drobno nakrájenou cibuli, poté přidáme čerstvé houby. Pokud přidáváme sušené houby, namočíme je do vody nejlépe den před přípravou bramboračky. Sušené houby pustí hnědou šťávu, kterou použijeme do bramboračky.
Krok 2: Přidáme nakrájenou zeleninu, brambory, bobkový list, nové koření a dolijeme vodou. Osolíme, opepříme a necháme vařit do změknutí brambor a zeleniny. Pokud je potřeba, zahustíme jíškou.
Krok 3: Hrnec odstavíme a dochutíme majoránkou, česnekem atd. Na ozdobení dáme nať z petržele. Já dávám i do polévky.
Zveřejněno 16. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboračka podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Lpr
Moje poznámka
Bramboračka podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Lpr
Nejnovější recepty
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 17 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 7 minutami
Bavorské vdolečky
Dieta před 44 minutami
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 3 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 3 hodinami
Smažená rýže
Kajkajak před 9 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 9 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 10 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 11 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka z čerstvých hub
Suroviny:
sádlo,
cibule,
brambory,
zelenina kořenová,
houby čerstvé,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
koření nové koření,
bobkový list,
petržel
Komentáře (3)