Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 797 kJ / 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 0,37 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci na sádle (oleji) necháme zesklovatět na drobno nakrájenou cibuli, poté přidáme čerstvé houby. Pokud přidáváme sušené houby, namočíme je do vody nejlépe den před přípravou bramboračky. Sušené houby pustí hnědou šťávu, kterou použijeme do bramboračky.
Krok 2: Přidáme nakrájenou zeleninu, brambory, bobkový list, nové koření a dolijeme vodou. Osolíme, opepříme a necháme vařit do změknutí brambor a zeleniny. Pokud je potřeba, zahustíme jíškou.
Krok 3: Hrnec odstavíme a dochutíme majoránkou, česnekem atd. Na ozdobení dáme nať z petržele. Já dávám i do polévky.
Zveřejněno 16. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboračka podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Lpr
Moje poznámka
Bramboračka podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Lpr
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 12 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 57 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka z čerstvých hub
Suroviny:
sádlo,
cibule,
brambory,
zelenina kořenová,
houby čerstvé,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
koření nové koření,
bobkový list,
petržel
Komentáře (3)