Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní vrabci

Vepřové pečené na pivu je starobylý recept, kterým i v dnešní době potěšíte své strávníky. Lahodná chuť nejlépe vynikne s tradiční přílohou ve formě knedlíků. Ať již houskových nebo karlovarských.

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min + doba odležení

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava, + doba odležení )

16. 7. 2009 19:05

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 237 kJ / 1 491 kcal
Bílkoviny143,74 g
Tuky79,15 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 373 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy28,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dooga Dooga

17. 7. 2009 19:02

Jo, je to ten žemlový knedlík

suzanna

17. 7. 2009 09:32

Aha, stacilo kouknout o recept vys:-8:-D

suzanna

17. 7. 2009 09:31

Ja se priznam, ze se v pivu moc nevyznam, ale kdyz uz si nejake dam, tak 11°nebo 12°, prijde mi sladsi nez klasicka 10°. Takze bych asi taky sahla po nejakem vice voltovem (jak se u nas rika:-D).
Doogo, tohle si ukladam a urcite vyzkousim:yes:
Jenom jsem se chtela jeste zeptat, co to k tomu mas za krasny knedlik:-?:-O:yes:

Dooga Dooga

16. 7. 2009 23:05

U nás desítku nenajdeš.Tak asi proto. Hořké nejsou.

Patricie

16. 7. 2009 21:51

Doogo, je to pěkný recept. Není škoda té 12 st.? Já dávám na pečení spíš desítku, mám strach, aby maso nebylo hořké. Bod posílám a ukládám.:yes::-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: vepřoví vrabci veprove vrabci vepřový vrabci vrabci recept recept pečení vrabci vrabec na pivu pivní vrabec pečení vrabci vrabci z vepřového masa vepřové vrabce v.vrabci vrabci vepřový vrabec recept vrabci vepřové vrabci na pivu recepty na -moravsky vrabec veprovy vrabec maso vepřová plec na pivu vrabci ti i ja recepty vrabci

Suroviny: plec vepřová, pivo světlé, česnek, cibule, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Pivní vrabci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48g6