Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 838 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,88 g |
Tuky | 5,69 g |
Vláknina | 4,52 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 5,59 g |
Sůl | 13,30 g |
Sacharidy | 30,20 g |
Postup přípravy
Cesnak nastrúhame alebo roztlačíme. Krok 2: Na rozpálenom oleji osmažíme mäso a zalejeme ho sójovou omáčkou. Keď sa mäso osmaží, pridáme cesnak a podlejeme trochou vody. Krok 3: Po vyparení vody pridáme posekaný ananás. Krok 4: Šťavu z konzervy zahustíme múkou a nalejeme do mäsa. Keď šťava zhustne, odstavíme a podávame.
Zveřejněno 25. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na česneku s ananasem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/38Lr
Moje poznámka
Kuřecí maso na česneku s ananasem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/38Lr
Nejnovější recepty
Chilli cukety
Přidáno před 24 minutami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké řezy s jablky
Jajav před 26 minutami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 33 minutami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 1 hodinou
Cuketová krémová polévka
dejna před 1 hodinou
Čokoládový piškot
Monkrizova před 1 hodinou
Čočka na kyselo
Paion před 2 hodinami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
brtna před 2 hodinami
Jednoduché punčové řezy
Koffi před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
IRBONA před 3 hodinami
Rychlá omáčka z mletého masa na špagety
HancaSvarc před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuracie prsa na sójové omacce,
kuracie prsa s ananasem
Suroviny:
maso kuřecí,
omáčka sojová,
kompot ananasový,
česnek,
mouka,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.