Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 349 kJ / 1 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,61 g |
Tuky | 43,94 g |
Vláknina | 34,70 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 164,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový guláš s mletým hovězím masem, mrkvemi a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o1QY
Moje poznámka
Bramborový guláš s mletým hovězím masem, mrkvemi a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o1QY
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 3 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 1 hodinou
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 5 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 5 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 8 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 9 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
bramborový guláš s mletým masem,
hovězí maso s mrkví,
fazolový guláš s mletým masem,
hovězí maso na mrkvi,
maso v mrkvi,
bramborový guláš,
maso na mrkvi,
recept na guláš s bramborem a masem,
hovězí s mrkví,
recepty hovězí maso na mrkvi,
hovězí guláš s bramborem
Suroviny:
brambory,
olej,
cibule červená,
mrkev,
paprika sušená uzená,
maso hovězí mleté,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
omáčka ostrá,
fazole červené sterilované,
petrželka,
koření oregáno
Komentáře (2)