Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový kečup - hořčice

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MamlajdaD MamlajdaD

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 517 kJ /
4 426 kcal
Bílkoviny81,35 g
Tuky141,92 g
Vláknina146,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35,57 g
Sůl88,08 g
Sacharidy645,29 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěnou zeleninu umeleme na masovém strojku, provaříme společně nejméně 20 minut, často mícháme. Přidáme hořčici, koření, ocet, sůl i cukr a ještě chvíli vaříme. Ochutnáme a podle potřeby přisladíme nebo přisolíme tak, aby kečup byl lahodný, jemně nakyslé a mírné ostré chuti. Krok 2: Necháme prochladnout natolik, abychom hmotu mohli umixovat. Hmotu umixujeme téměř dohladka a plníme do malých skleniček od výživy nebo do lahviček od kečupů. Krok 3: Zaváříme v páře - přivedeme k bodu varu a odstavíme (nebo chvilku povaříme).

Zveřejněno 8. 8. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový kečup - hořčice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o1DK

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový kečup - hořčice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o1DK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept hořčice

Suroviny:
rajče, jablko, cibule, petržel, celer, paprika, česnek, feferonka, pepř mletý, paprika sušená sladká, cuketa, hořčice plnotučná, ocet, cukr, sůl

Přidat fotografie receptu