Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 802 kJ / 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,23 g |
Tuky | 61,87 g |
Vláknina | 6,75 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 976 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 20,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce po znojemsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOv2
Moje poznámka
Vepřové srdce po znojemsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOv2
Nejnovější recepty
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 5 hodinami
Frikadelky s houbami
Přidáno před 14 hodinami
Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 15 hodinami
Kousky vepřové krkovice na houbách a zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se smaženými vejci a koprem
ZboSy před 1 hodinou
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
ZboSy před 1 hodinou
Zavařené papriky
ZboSy před 2 hodinami
Šlehačkový závin
Noumik před 10 hodinami
Kuřecí kousky v rajčatovo - smetanové omáčce
Jan Nemec před 11 hodinami
Krkovička s jablky a cibulí
Jan Nemec před 11 hodinami
Bramborák s masovou směsí
MajaFero před 11 hodinami
Malinový zákusok
tejaja před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
David1230X před 11 hodinami
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
luckos před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové po znojemsku,
vepřové maso po znojemsku,
vepřové srdce recepty,
top recepty srdce vepřové,
vepřové kostky po na znojemsku,
vepřový guláš po znojemsko,
vepřové po znojemsku video
Suroviny:
srdce vepřové,
špek uzený,
cibule,
máslo,
olej,
mouka hladká,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
kmín drcený,
okurky sterilované,
šťáva citronová
Komentáře (8)
Vařila jsem několik hodin, pak ještě dusila na omáčkovém základu, ale nějak to nebylo ono. Nevadila mi jiná struktura masa, ale jakási podchuť. Asi tak, jako někomu vadí třeba skopové. Omáčka jinak moc dobrá, špíčkem jsem nešetřila. Ale budu se raději držet běžných surovin. No, za pokus to stálo.
Jelikož nemám papiňák, zkusila bych to dělat podle popisu v troubě. Jen mám dotaz: nešlo by to srdíčko dát do trouby už pokrájené na plátky? Aspoň by to tak dlouho netrvalo.