Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 797 kJ / 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,52 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,95 g |
Postup přípravy
Fenykl očistíme a nakrájíme na menší kousky. Jablko zbavíme jadřince a taky nakrájíme. Krok 2: V pánvičce rozehřejeme lžíci olivového oleje, přidáme fenykl, mírně osolíme, podlijeme vínem a dusíme do vyvaření vína. Krátce před koncem přidáme jablko a společně doděláme. Obojí má zůstat na skus.
V druhé pánvi rozehřejeme trochu oleje, vložíme připravené kotlety a opečeme dozlatova Krok 3: Fenykl s jablkem rozdělíme na talíře, zakápneme balsamicem a doplníme kotletami.
Podáváme např. s bagetou.
Zveřejněno 18. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní kotlety s fenyklem a jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6go
Moje poznámka
Přírodní kotlety s fenyklem a jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6go
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 9 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 9 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 10 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 4 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 5 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 6 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 7 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 8 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 8 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 10 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 10 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 10 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 11 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
fenykl,
jablko,
víno bílé suché,
sůl,
pepř,
olej olivový,
balsamico
Komentáře (3)