Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 414 kJ / 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,36 g |
| Tuky | 2,26 g |
| Vláknina | 37,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 640 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 47,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kostičky. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno.
Krok 2: Do hrnce dáme pár kapek oleje a začneme restovat cibulku, až zesklovatí, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a osmažíme dorůžova. Poté přidáme protlak a restujeme ho, aby nebyl kyselý. Potom přijde na základ maso, které promícháme a necháme chvilku opékat. Pak přilijeme víno a přidáme veškeré koření. Víno necháme vyvařit a vše zalijeme vývarem.
Krok 3: Vaříme asi cca 1 hodinu a máme hotovo. Podáváme s těstovinami.
Zveřejněno 23. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ragú z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvq9
Moje poznámka
Ragú z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvq9
Nejnovější recepty
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 10 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 10 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 10 hodinami
Čtverečky s meruňkami
Přidáno před 10 hodinami
Linecké cukroví s nastrouhanými mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Tilápie s tarhoňou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená kačena
Kajkajak před 3 hodinami
Mufiny s čokoládou
Soltik před 7 hodinami
Smažený sýr - smažák
radekhk před 7 hodinami
Kadlíkovo kuře na smetaně
Standa Kantry před 8 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 8 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 9 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Wacor před 9 hodinami
Retro kokosky mojí babičky
dandelion.z před 9 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Petronil78 před 9 hodinami
Karlovarský knedlík
brozak.cd před 9 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
celer řapíkatý,
cibule,
víno červené,
sůl,
pepř mletý,
protlak rajčatový,
bobkový list,
olej olivový,
vývar
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.