Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lívanečky z ječné mouky s borůvkami a skořicí

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 5. 2020 19:17

Suroviny

Porce: 16 lívanečků - 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 435 kJ / 1 538 kcal
Bílkoviny55,28 g
Tuky29,44 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 592 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy229,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

19. 5. 2020 19:49

Jen bych možná zdůraznila pokojovou teplotu podmáslí/kefíru, kypřící prášek to studené z lednice nemá moc rád....Ale jinak :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka ječná, vločky ovesné jemné, kypřící prášek do pečiva, sůl, cukr třtinový, vejce, podmáslí, rum, jablko, borůvky, skořice, olej

TopRecepty.cz

Lívanečky z ječné mouky s borůvkami a skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kqjx