Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi ve smetanové omáčce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Dominik22 Dominik22

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 092 kJ /
739 kcal
Bílkoviny19,46 g
Tuky42,74 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 328 mg
Sodík 146 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy65,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvaříme do měkka a oloupeme. Nastrouháme na jemném struhadle. Pak uděláme veprostřed důlek a přidáme žloutek, osolíme, přidáme rozpuštěné máslo a nasypeme mouku, vypracujeme těsto, dokud nepřestane lepit. Začneme tvarovat noky. Poté je trošku zmáčkneme vidličkou. Vaříme 2 minuty a přecedíme. Krok 2: Oloupeme cibuli, nakrájíme na kostičky, rajče také na kostičky, česnek nakrájíme na plátky, fazolové lusky povaříme ve vodě, aby změkly. Na pánev nakapeme olivový olej, přidáme cibuli restujeme, poté přidáme fazolové lusky, česnek a stále restujeme. Přihodíme rajčata a 1 minutku restujeme, zalijeme smetanou, dochutíme solí a pepřem a necháme provařit. Noky přidáme do omáčky a podáváme.

Zveřejněno 25. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gnocchi ve smetanové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pynr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gnocchi ve smetanové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pynr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, mouka polohrubá, žloutek, sůl, máslo, smetana, rajče, cibule červená, česnek, lusky fazolové, pepř, olej olivový

Přidat fotografie receptu