Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 528 kJ / 365 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,55 g |
| Tuky | 8,80 g |
| Vláknina | 25,30 g |
| Cholesterol | 22 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 32,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazuľky narežeme, zalejeme vodou, osolíme a varíme cca 10 minút.
Krok 2: V mlieku metličkou dobre rozmiešame múku a tvaroh. Nalejeme do fazuliek a povaríme cca 10 minút. Potom polievku rozmixujeme dohladka.
Krok 3: Vložíme plátok masla a necháme rozpustiť.
Krok 4: Prisypeme sekaný fenykel alebo petržlenovú vňať.
Ak máme chuť, môžeme pridať krutonky alebo závarkové guličky.
Ak máme chuť, môžeme pridať krutonky alebo závarkové guličky.
Zveřejněno 16. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová fazolková polévka s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3wj
Moje poznámka
Krémová fazolková polévka s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3wj
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Debrecínský guláš II
Fitulka před 37 minutami
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 1 hodinou
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 1 hodinou
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 2 hodinami
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 3 hodinami
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 3 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 5 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
mléko,
mouka hladká,
tvaroh,
fenyklová nať,
máslo,
sůl
Komentáře (1)