Postup přípravy
Krok 1: Z masa nakrájíme kousky masa, které zlehka naklepeme. V misce smícháme marinádu z trochy oleje a grilovacího koření. Necháme marinovat, ideálně přes noc, ale lze vynechat.
Krok 2: Na grilovací jehly nebo špejle napichujeme střídavě maso, cibuli, slaninu a papriku, zalijeme zbylou marinádou, podlijeme trochou vody a dáme péct . Pečeme cca 45 minut pod alobalem na 180° C a odkryté dalších 30 minut. Potom na ražniči vylijeme malou skleničku leča (330 g), přidáme 3 PL kečupu a dál pečeme ještě cca 15 minut.
Krok 3: Na závěr zahustíme Solamylem, rozmíchaným ve studené vodě a necháme prohřát.
Krok 4: Lepší je použít čerstvé sezónní papriky a rajčata. Počítejte ale s delší tepelnou úpravou
Zveřejněno 1. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srbské vepřové ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3o8
Moje poznámka
Srbské vepřové ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3o8
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové laskonky
Přidáno před 2 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 5 minutami
Bůčkový nářez
Stanas před 23 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 1 hodinou
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 2 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 2 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 2 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 2 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 3 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 3 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
paprika,
olej,
koření,
sůl,
kečup sladký,
omáčka sojová,
solamyl,
lečo
Komentáře (2)