Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 818 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,53 g |
| Tuky | 68,55 g |
| Vláknina | 6,38 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 807 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 21,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso, vejce, kapii a okurky nakrájíme na kousky. Přidáme hrášek (já jsem ho minutku povařila v lehce slané vodě a prudce zchladila). Můžeme použít i hrášek sterilovaný.
Krok 2: Vmícháme hořčici a zvolenou majonézu s jogurtem nebo svou oblíbenou kombinací. Salát dochutíme solí a pepřem. Je rychlý a chutný. Variace, jak zpracovat maso z polévky.
Zveřejněno 4. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z vařeného kuřecího masa (z polévky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxzB
Moje poznámka
Salát z vařeného kuřecího masa (z polévky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxzB
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 17 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 21 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno 2. 11. 2025 06:00:02
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 10 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 10 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 12 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 12 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 13 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 13 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Suroviny:
vejce,
okurky sterilované,
hrášek mražený,
kapie,
hořčice,
majonéza,
sůl,
pepř
Komentáře (1)