Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 236 kJ / 2 207 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,94 g |
| Tuky | 152,04 g |
| Vláknina | 38,30 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 471 mg |
| Sůl | 0,94 g |
| Sacharidy | 116,00 g |
Postup přípravy
Koláč vyberieme z rúry a vo forme ho necháme trocha prechladnúť. Potom opatrne vyberieme. Teplý koláč je mokrý, pri vyberaní treba postupovať opatrne, aby sa neroztrhol. Krok 5: Ešte teplý koláč polejeme medom a posypeme sekanými orechami. Necháme vychladnúť a potom dáme do chladničky na niekoľko hodín (najlepšie je, aby postál v chladničke do druhého dňa).
Zveřejněno 5. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makový koláč s jablky, ořechy a medovou tečkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B3Zk
Moje poznámka
Makový koláč s jablky, ořechy a medovou tečkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B3Zk
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 12 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 12 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 12 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 13 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 13 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 14 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 14 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 14 hodinami
Suroviny:
vejce,
banán,
mléko,
olej,
jablko,
mák mletý,
ořechy mleté,
skořice,
prášek do pečiva,
med,
ořechy
Komentáře (3)