Krkovička s česnekovými výhonky a kedlubnou
Jedním z nejšťavnatějších kousků vepřového masa je bezesporu krkovice. Dušená krkovice, doplněná o česnekové výhonky a kedlubnu, je ideálním nedělním obědem. Podáváme s bramborovou přílohou nebo rýží.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 119 kJ / 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,23 g |
| Tuky | 1,42 g |
| Vláknina | 46,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 113 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 93,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička s česnekovými výhonky a kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OQV
Moje poznámka
Krkovička s česnekovými výhonky a kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OQV
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 8 minutami
Domácí chleba
Samjda před 23 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 11 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 13 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 13 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 14 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sádlo,
cibule,
kedlubna,
výhonky česnekové,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový,
jíška
Komentáře (1)