Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 628 kJ / 6 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,36 g |
Tuky | 258,12 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 907,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny cukry, obě vejce a Heru ve šlehači utřeme do pěny.
Krok 2: Čokoládu nožem nasekáme na prkénku.
Krok 3: Ušlehanou směs nalejeme do mísy a stěrkou přimícháme mouku s práškem do pečiva, sůl a 300 g nasekané čokolády.
Krok 4: Troubu nahřejeme na 170°C.
Krok 5: Na plech s pečicím papírem pomocí dvou kávových lžiček klademe hromádky, dále od sebe. Během pečení se rozlejí do placiček. Zbývajícími 100 g sekané čokolády posypeme jednotlivé hromádky.
Krok 6: Pečeme 13-15 minut. Uchováváme v uzavřené dóze, aby nepřestaly křupat.
Zveřejněno 21. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cookies se sekanou čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3GB
Moje poznámka
Cookies se sekanou čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3GB
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 1 hodinou
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 3 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 3 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 3 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 3 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 3 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 4 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 5 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 5 hodinami
Suroviny:
cukr krystal,
cukr třtinový,
cukr vanilkový,
tuk hera,
čokoláda hořká,
prášek do pečiva,
mouka polohrubá,
sůl,
vejce
Komentáře (1)