Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kostky na celeru a mrkvi

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba tepelné úpravy: 240 min

240 min (240 min tepelná úprava)

30. 9. 2020 17:54

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 240 kJ / 1 970 kcal
Bílkoviny172,23 g
Tuky119,27 g
Vláknina32,65 g
Cholesterol 775 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,50 g
Sacharidy35,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Také jsem vyzkoušela předem kostky masa i zeleninu orestovat a pak dát do PH, výsledná chuť byla stejná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 10. 2020 17:14

Marie Svarcova: :-KEja57: :-KDěkuji:-8Občas dělávám v klasik hrnci,někdy v papiňáku,ale tam se musí šťáva v závěru malinko zahustit.Použivám škrob.Tentokrát se mi nic nechtělo a tak to jistil bezpracný pomalý hrnec bez hlídání.Sice jsou kousky masa obalené celerem,takže vzhledově malý problém,ale chuťově to bylo OK:-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 10. 2020 14:09

:yes::yes:<3:-K

Eja57 Eja57

30. 9. 2020 20:08

Dělám bez PH, dobrý nápad. O co hůř to vypadá, o to lépe to chutná:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 9. 2020 19:35

Jaromira18: Děkuji:-8:-K

Jaromira18 Jaromira18

30. 9. 2020 19:12

:yes:Dobrůtka.:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, celer, mrkev, vývar, máslo, pepř mletý, sůl, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Vepřové kostky na celeru a mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvBp