Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 600 kJ / 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,12 g |
Tuky | 41,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 129 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Změklé máslo vyšleháme do pěny. To je důležité, aby pomazánka byla nadýchaná. Přidáme tvaroh, papriku, sůl a podle potřeby mléko. Vše dobře vyšleháme.
Krok 2: Cibuli nakrájíme na hodně jemné kousky. Tu už zamícháme ručně. Na plátky veky mažeme pomazánku, posypeme drobně nakrájenou cibulí a ozdobíme paprikou.
Zveřejněno 10. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Liptovské chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3j1
Moje poznámka
Liptovské chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3j1
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 7 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 12 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 12 minutami
Královská cukeťačka
trdlo před 22 minutami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 23 minutami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 24 minutami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 30 minutami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 44 minutami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 58 minutami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 1 hodinou
Suroviny:
tvaroh plnotučný,
máslo,
paprika sušená sladká,
cibule,
mléko,
sůl,
veka,
cibule,
paprika sterilovaná
Komentáře (22)
Máslo je máslo
Doposud jsem v HORKÉM másle "rozpouštěl" papriku, že pro lepší barvu...
Nedávno jsem zkusil tak i tak a nikdo, vyjma mé maličkosti, zanedbatelný rozdíl v chuti ani barvě tvarohových pomazánek nezaznamenal
Ovšem jak říká klasik: „Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.“
https://www.pomazanky-recepty.cz/pomazanky/liptovs...
Že se jedná o tuctovou pomazánku (vyjma toho zpracování másla
...ale proč LIPTOVSKÉ
Že by šlo o liptovské máslo