Suroviny
Porce: 8 sklenic
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 486 kJ / 5 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,56 g |
| Tuky | 9,78 g |
| Vláknina | 70,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 272,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený jablečno hruškovo brusinkový čaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvQY
Moje poznámka
Pečený jablečno hruškovo brusinkový čaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvQY
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 18 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 18 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka
Sahula před 3 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 3 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 5 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 5 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 8 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 8 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 9 hodinami
Suroviny:
jablko,
hruška,
brusinky sušené,
skořice,
cukr,
lusk vanilkový,
skořice celá,
badyán,
rum
Komentáře (2)
Jablečná povidla na 3 způsoby
Recept ještě nebyl hodnocen 4,5