Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 903 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,55 g |
Tuky | 31,74 g |
Vláknina | 9,88 g |
Cholesterol | 101 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 165,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu. Okurku zbavíme slupky, pokrájíme ji na kostičky a vložíme do mísy. Dále přidáme pokrájená rajčata, hrášek, čerstvý sýr, zakysanku, petrželku a scezené těstoviny. Salát řádně promícháme a podle potřeby osolíme a opepříme.
Krok 2: Hermelín pokrájíme na trojúhelníčky a každý obalíme v trojobalu. Zprudka je osmažíme ze všech stran do zlatavé barvy. Salát podáváme se smaženým Hermelínem.
Zveřejněno 18. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinový salát s hermelínovými trojúhelníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Q38
Moje poznámka
Těstovinový salát s hermelínovými trojúhelníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Q38
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 5 minutami
Segedínský guláš
Kajkajak před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 7 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 10 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 12 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 12 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 13 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
rajče,
okurka čerstvá,
sýr president,
smetana zakysaná,
hrášek,
petrželka,
pepř,
sýr hermelín,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (2)