Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 903 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,55 g |
Tuky | 31,74 g |
Vláknina | 9,88 g |
Cholesterol | 101 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 165,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu. Okurku zbavíme slupky, pokrájíme ji na kostičky a vložíme do mísy. Dále přidáme pokrájená rajčata, hrášek, čerstvý sýr, zakysanku, petrželku a scezené těstoviny. Salát řádně promícháme a podle potřeby osolíme a opepříme.
Krok 2: Hermelín pokrájíme na trojúhelníčky a každý obalíme v trojobalu. Zprudka je osmažíme ze všech stran do zlatavé barvy. Salát podáváme se smaženým Hermelínem.
Zveřejněno 18. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinový salát s hermelínovými trojúhelníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Q38
Moje poznámka
Těstovinový salát s hermelínovými trojúhelníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Q38
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 2 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
rajče,
okurka čerstvá,
sýr president,
smetana zakysaná,
hrášek,
petrželka,
pepř,
sýr hermelín,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (2)