Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)

Hodnocení receptu je 4,3 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 12. 2020 11:07

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie9 547 kJ / 2 282 kcal
Bílkoviny94,94 g
Tuky165,77 g
Vláknina27,32 g
Cholesterol 341 mg
Sodík 7,35 g
Sůl18,00 g
Sacharidy83,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept byl připravován dle kuchařky ,,Pečeme zdravě a chutně,,.

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

17. 12. 2020 12:19

Eja57: Mám to v plánu, poslední adventní týden většinou někdy udělám klobásu - Kaczikův recept už mám dlouho v oblíbených. Opisovali oba dva ze stejného zdroje - jde o albertovský recept. To je samozřejmě v pořádku, jen by neškodilo uvést zdroj. :-!

Eja57 Eja57

17. 12. 2020 12:11

Dajda: No máš určitě pravdu, mi to ani po pátém přečtení tak nepřišlo, dělala bych to plus/minus stejně. Ale že by Jürgen opsal 6 let starý recept si nemyslím...ale že bych si to s chutí dala s tou brkaší, to teda jo:yes:

Frantiska Frantiska

17. 12. 2020 08:39

Jsou dva postupy výroby karamelu, jeden je bez vody a druhý s vodou. Výhoda vody je, že se to pak nesmí míchat :)

Dajda Dajda

17. 12. 2020 06:42

Eja57: To tedy opsané je, žádná náhoda. Naprosto stejný postup včetně onoho trošku nelogického podlití vodou a následného zaprášení cukrem, detailně stejné suroviny (červený vinný ocet, třtinový cukr), stejné výrazy, to by muselo být vnuknutí :-O, aby dva lidé stvořili takhle podobný text po obsahové i stylistické stránce. Jsem zvyklá s texty pracovat a občas vás prostě něco přímo praští do oka. Možná, že autor jenom opisoval ze stejného zdroje, kde byla i fotka, jak jídlo naservírovat ....... Těch náhod je trochu hodně. Jídlo ovšem vypadá dobře a hodí se pro zimní čas.

Eja57 Eja57

16. 12. 2020 21:42

Dajda: je to hodně podobné, což asi u kombinace vinné klobásy a kysaného zelí se není co divit, ale opsané to podle mne není...náhoda...

Dajda Dajda

16. 12. 2020 14:19

yanull: A úplně nejlepší by bylo neopisovat! :-O https://www.toprecepty.cz/recept/39054-vinna-kloba...

yanull yanull

16. 12. 2020 11:22

Možná by bylo lepší nejprve do cibule přidat cukr, nechat ho zkaramelizovat a pak teprve podlít. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: klobása vinná, cibule, sádlo, cukr třtinový, zelí kysané, ocet vinný červený, česnek, kmín celý, pivo světlé, kaše bramborová

TopRecepty.cz

Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WMyn