Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kozí rožky

Kozí rohy naložené ve sladkokyselém nálevu chutnají skvěle, můžeme si je vychutnat k masu, či je jíst jen tak. Díky vykrojeným tvarům z celeru vypadají pěkně na pohled a jistě potěší i jako jedlý dárek.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

2. 8. 2009 13:25

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie2 008 kJ / 480 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40,01 g
Sůl100,00 g
Sacharidy120,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 10. 2013 17:52

Jéé, to je super! :-)

tejaja tejaja

7. 9. 2013 11:57

Vivian: :-D:-D:-D tak je veľa takých žien, ktoré sa kysnutému cestu vyhýbajú, to máš pravdu, ja ich poznám tiež dosť, ale nešťastnicami by som ich nenazvala, vo väčšine prípadov pochvália cudzie kysnuté, ale im samým to nechýba;-)

magdalenka magdalenka

7. 9. 2013 11:56

Vivian: máš zaujímavé myšlienky, ak by tá "nešťastnica" veľmi chcela, tak sa to naučí. Všetko sa dá naučiť aj ten kvások, aj koláče. Skôr mi je ľúto ich detí, ak im maminka nikdy nič nedokáže upiecť, spolieha sa na obchod a babičku.

Vivian

7. 9. 2013 11:49

spagetka: no zena, ktora sa cely zivot vyhyba kysnutym kolacom len preto, ze jej nikdy nevykysne je podla mna nestastnica. A to by ste sa divila kolko ich je.

spagetka spagetka

7. 9. 2013 10:21

Vivian:V každé kuchařce je vždy návod na přípravu, ne jen odkaz - přečtěte si návod na obalu. Tohle patří do sekce Zdobení nikoli do receptů s postupem, jak vytvořit. Navíc i název je zavádějící, autorka používá i kedlubnu.
Nevím, proč nazýváte ty, kteří neumí udělat kvásek, neštastnicemi. Od toho tu je tento nebo i jiný web, případně tištěné kuchařky aby jim poradily, takže proč neštastnice:-O:-O:-? Každý jsme nějak začínal

Vivian

7. 9. 2013 10:17

Davara recept je perfektne jednoduchy, ziadne zbytocne blbosti navyse. Ak niekto nevie, ze na sacku od Deka je navod a ani ho nenapadne sa pozriet, ked uz si ten sacok kupi a drzi ho v ruke, tak by sa nemal do zavarania ani pustat. To je to iste ako tie nestastnice co nedokazu urobit kvasok... nedostatkom informacii to nebude.

pepa

5. 7. 2012 22:31

můžu beraní roh před zavařením rozpůlit

tejaja tejaja

2. 8. 2009 15:43

Keby som nevidela obrázok, tak sa ešte spýtam : kde idú tie kalerábové výkrojky ?

Sodovka Sodovka

2. 8. 2009 14:07

Davaro, když si koupíš kuchařskou knížku, tak předpokládáš, že tam budou recepty, podle kterých se dá vařit. A když jsou u uvedených receptů ještě obrázky, tak taková kuchařská kniha nemá chybu. A podobně je to i u těchto stránek. Souhlasím s Janou, Merylas a tejajou. Jak jsem již dnes psala (u minitrubiček). Fotky :yes:, ale podle tvých receptů kuchařinky neuvaří.;-( A ty "dobré, zkušené kuchařinky", na které se vymlouváš, takový recept ani nepotřebuji.:-// Když nechceš recept popisovat tak, jak se to u receptu žádá, tak své krásné fotečky raději dávej do fotoalba (viz. levá strana -nahoře).

bazalka

2. 8. 2009 13:59

Jůůů, to je super nápad ! V těch sklenicích to vypadá fantasticky a určitě by to byl i výborný dárek. Návod uvaříme podle návodu, který je na zadní straně sáčku Deko. :yes::-)

tejaja tejaja

2. 8. 2009 13:49

davara, ale tu nechodia len dobré kuchárky, ale j dievčatá, ktoré s varením začínajú, prípadne aj tie skúsenejšie, ktoré nezavárali. A aj keď zavárali, nie je nálev ako nálev. Ak skutočne zaváraš, tak to vieš sama najlepšie, však ?;-)

Merylas Merylas (moderátorka)

2. 8. 2009 13:46

davara, nezlob se na mě, ale recept by měl být receptem se vším všudy. Tohle opravdu není žádný recept.

davara davara

2. 8. 2009 13:40

Jani já si myslím,že dobré kuchařky zas takové trubky nejsou.
A když se Ti to nezamlouvá,nech ten recept smazat.Zdravím...

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 8. 2009 13:34

Dano, já oceňuji a umím pochválit nápad, opravdu:-). To s těmi kedlubnami je super.To, že jsem včera měla připomínku na recept, to nebylo kvůli vykojeným a krásným kedlubnám. Bylo to právě na ten nálev! Já třeba vím, že je na deku návod! Ale ví to všichni? Co myslíš? Kdybys aspoň napsala-sladkokyselý nálev-návod je na sáčku deka. Tak bych byla potichu. Jeden recept zmizne a je tady stejný takový, jako včera:-/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nalev na kozí rohy kozí rohy recept kozí maso recepty lák na kozí rohy kozí rohy recepty z kozího masa kozí maso nalev na beraní rohy kozí maso recept kozí rohy nálev recept na kozí rohy berani rohy nalev lák na beraní rohy kozí rohy s rozinkami jednoduchý recept na kozí maso recepty na kozí maso kozí rohy recepty nálev na kozí rohy z deka zavarene berani rohy recepty kozí maso

Suroviny: deko, cukr, ocet, kedlubna, paprika kozí roh, list celerový

TopRecepty.cz

Kozí rožky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N988