Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 560 kJ / 851 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,42 g |
Tuky | 60,83 g |
Vláknina | 15,18 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 19,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pánvi rozehřejeme olej a zprudka na něm restujeme do zlatavé barvy žampiony. Když jsou žampiony zlatavé, přidáme špenát, prolisovaný česnek, sůl a pepř dle chuti. Pár minutek restujeme a poté v pánvi vytvoříme 5 důlků, do kterých vklepneme vajíčka. Ty osolíme a opepříme. Do pánve různě poklademe pokrájená rajčátka a natrhanou mozzarellu. Pánev přikryjeme alobalem a pečeme asi 4 minutky zakryté. Důležité je, aby byly hotové bílky. Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 16. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenát s vajíčky a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OArR
Moje poznámka
Špenát s vajíčky a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OArR
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 17 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 18 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 18 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 18 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 2 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 23 minutami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 29 minutami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 33 minutami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 37 minutami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
iFanoush před 1 hodinou
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Grilované krevety
Monkrizova před 1 hodinou
Nejlepší špenát
Honza1351 před 1 hodinou
Suroviny:
vejce,
špenát baby,
česnek,
žampióny,
olej,
pepř,
rajče cherry,
sýr mozzarella,
pečivo
Komentáře (1)