Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrnkový chléb

Hodnocení receptu je 3,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 1. 2021 11:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 360 kJ / 2 715 kcal
Bílkoviny86,25 g
Tuky15,00 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy547,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem objevila kdesi na netu, tak jsem ho musela vyzkoušet. Je moc dobrý, kůrka křupavá a hlavně snadná příprava. Večer jsem těsto zadělala a ráno upekla. Kynul mi 11 hodin. Rozhodně to brzy zopakuji, ale tentokrát zkusím nechat kynout kratší dobu, aby oka nebyla tak velká.

1 hrnek 250 ml

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

29. 1. 2021 17:45

magdalenka: Teplotu snižují na 230 st. Musím to opravit, nějak mi to vypadlo při psaní receptu. Děkuji za upozornění.

magdalenka magdalenka

29. 1. 2021 17:38

RubyRom: Pečiem často - bez papiera na pečenie, v nádobe z jenského skla, neprilepí sa, rozpaľujem ho 20 minút. Potom ako dám dole pokrievku, znížim teplotu na 200 st. Uvádza sa to aj v receptoch, čo tu už sú. Ty teplotu neznižuješ, stále pečieš na 250 st.?

RubyRom RubyRom

28. 1. 2021 13:42

janatka: To je pravda, marmeláda by tam nedržela. Pekla jsem ten chleba poprvé a chutná nám tak, že ho jíme samotný.:-):-)

janatka janatka

28. 1. 2021 13:34

Vypadá hezky :yes:a ty oka jsou super, mě by nevadily, jen je pravda, že marmeláda mohla protékat;-) . Také jsem pekla dnes ráno, ale kváskový.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, droždí sušené, sůl, voda,

TopRecepty.cz

Hrnkový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mrrG