Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso pod peřinou

Hodnocení receptu je 4,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

28. 3. 2021 15:02

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 696 kJ / 1 839 kcal
Bílkoviny126,41 g
Tuky98,28 g
Vláknina19,12 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,25 g
Sacharidy105,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ducklet ducklet

30. 3. 2021 20:27

savlinka: bomba..... já to tedy dnes chutnala konečně taky, a je to docela dobrý :-D

savlinka savlinka

30. 3. 2021 15:28

Tak dnes zapečeno a musím napsat,že to je dobré.Dovolila jsem si vložit foto;-) Sýr jsem dala goudu;-)

savlinka savlinka

28. 3. 2021 16:28

Tak to určitě brzo uvařím;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso mleté, cibule, česnek, sůl, pepř, hořčice, kečup sladký, koření, brambory, sýr nastrouhaný

TopRecepty.cz

Mleté maso pod peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MLJP