Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulky na burgery

Domácí je domácí a zpravidla udělá dojem. To platí i o těchto bulkách na hamburgery. Jsou nadýchané a vláčné. Před samotným kompletováním se zeleninou a masem je můžeme rozkrojit a opéct, pro křupavý efekt, na pánvi.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min + kynutí 1,5 hodiny

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, + kynutí 1,5 hodiny )

29. 3. 2021 17:51

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Nutriční hodnoty

Energie15 829 kJ / 3 783 kcal
Bílkoviny84,59 g
Tuky191,88 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 641 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy420,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Před podáváním v polovině rozkrojíme a opečeme na sucho na pánvi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, žloutek, vejce, olej, sůl, mléko, cukr krystal, droždí čerstvé, semínka sezamová, vejce, mouka hladká

TopRecepty.cz

Bulky na burgery

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9kg8