Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřty v remuládě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

webmonster

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Buřty se těší velké oblibě hlavně v létě, kdy je opékáme na ohni. Mimo sezónu si je pak můžeme naložit třeba podle tohoto receptu, do remulády. Tu svaříme z pár surovin a buřty do ní, spolu s cibulí a okurkami, naložíme.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 587 kJ /
1 813 kcal
Bílkoviny6,86 g
Tuky184,04 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,85 g
Sacharidy30,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špekáčky i cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Okurky nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme majonézu. Krok 2: Ingredience ke svaření dáme do rendlíku a za stálého míchání chvilku povaříme. Necháme vychladnout a přidáme ke zbytku. Krok 3: Vše dobře smícháme a necháme uležet v lednici, nejlépe do druhého dne.

Zveřejněno 18. 5. 2021

Poznámka autora webmonster

Opět jeden recept od tety Květy. Inspirací mi byly vzpomínky na saláty z dob učňáku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buřty v remuládě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jXZR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buřty v remuládě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jXZR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
špekáček, cibule, okurka čerstvá, majonéza, kečup sladký, olej, ocet, hořčice plnotučná, cukr

Přidat fotografie receptu