Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 479 kJ / 1 071 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,08 g |
| Tuky | 35,49 g |
| Vláknina | 43,70 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 716 mg |
| Sůl | 1,58 g |
| Sacharidy | 119,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Namočíme přes noc do vody 100 g špaldy, druhý den ji propláchneme a v čisté vodě uvaříme doměkka.
Krok 2: Do hrnce vložíme jeden celer a dvě brambory, oboje nakrájené na kostičky, zalijeme mlékem, smetanou a vývarem, osolíme a vaříme doměkka asi 25 minut.
Krok 3: Rozmixujeme ponorným mixérem, vmícháme sekanou petrželku, cibuli osmaženou na oleji a špaldu.
Zveřejněno 25. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerový krém se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3Zj
Moje poznámka
Celerový krém se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3Zj
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 9 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 10 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 9 minutami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 12 minutami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 1 hodinou
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 2 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 2 hodinami
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 2 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Kajkajak před 3 hodinami
Suroviny:
pšenice,
celer,
brambory,
mléko,
smetana,
vývar,
sůl,
petrželka,
cibule,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.