Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 141 kJ / 2 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 165,68 g |
| Tuky | 186,73 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 819 mg |
| Sodík | 4,56 g |
| Sůl | 11,38 g |
| Sacharidy | 20,12 g |
Postup přípravy
Z mäsa odoberáme kúsky a do každého zabalíme guľôčku bryndze. Vytvoríme tak guľky s priemerom asi 4-5 cm, ktoré obalíme v strúhanke. Krok 3: Strúhankou obalené guľôčky vyprážame v oleji. Krok 4: Na omáčku orestujeme nakrájanú polku cibule, zalejeme smotanou a nadrobíme do nej Nivu. Za stáleho miešania necháme Nivu rozpustiť a omáčku zahustiť. Krok 5: Guľôčky podávame s omáčkou a zemiakmi.
Zveřejněno 7. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masovo-brynzové kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m1y0
Moje poznámka
Masovo-brynzové kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m1y0
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 4 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 5 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 6 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 7 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 10 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 10 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 10 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 10 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 11 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 11 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
sýr tvrdý,
vejce,
cibule,
pepř,
brynza,
strouhanka,
cibule,
olej,
sýr niva,
smetana,
olej
Komentáře (1)