Ředkvičková pomazánka se šunkou a ementálem
Dobrou pomazánku využijete nejen na jednohubky, ale také jako svačinu. Vyzkoušejte snadnou ředkvičkovou pomazánku s míchanými vajíčky a šunkou, jejíž chuť vás příjemně překvapí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 162 kJ / 1 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,75 g |
| Tuky | 99,05 g |
| Vláknina | 9,12 g |
| Cholesterol | 1,02 g |
| Sodík | 2,38 g |
| Sůl | 5,66 g |
| Sacharidy | 13,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Ředkvičky omyjeme a nastrouháme. Šunku nastrouháme. Ementál nastrouháme najemno.
Krok 2: Na másle orestujeme cibuli, přidáme ředkvičky, osolíme, opepříme a přidáme nastrouhanou šunku.
Krok 3: Vše orestujeme a přidáme vajíčka, promícháme a necháme vychladnout.
Krok 4: Vmícháme nastrouhaný ementál a tatarskou omáčku.
Zveřejněno 1. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičková pomazánka se šunkou a ementálem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jE0P
Moje poznámka
Ředkvičková pomazánka se šunkou a ementálem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jE0P
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 12 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 14 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 15 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 16 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 4 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 5 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 7 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 7 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 7 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 7 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 8 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 8 hodinami
Suroviny:
ředkvičky,
cibule,
máslo,
vejce,
šunka,
sýr ementál,
tatarská omáčka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)